Evita escriure com un yuppie passat de voltes

En la nit dels temps, una secta anomenada “els publicistes” van començar a fer servir una màgia arcana (abans era NOVA!, ara es AUTENTICA!) aquesta màgia s’anomena “text publicitari“.

Els Iniciats nomes empraven el “text publicitari” per promocionar els bons productes, però alguns van escoltar els cants de sirena i es van passar al cantó fosc de la força, van començar a acceptar encàrrecs de mals productes (sempre a canvi de generosos honoraris, of course).

Per sort o per desgracia, els del cantó fosc solen ser fàcils de detectar, i es que se’ls exigeix un parell de requisits:

 1. Tindre asma
 2. Escriure com un yuppie passat de voltes

Tot seguit, un exemple, abans però, un avís, provoca somnolència.

Exemple de com escriu un yuppie passat de voltes: BDOP es especialista en l’integració de l’ultima tecnologia de refrigeració, perquè tenim anys d’experiència en proveir de la millor relació qualitat/preu, i aixó ens permet ser líders en el sector, líders en rapidesa, eficàcia, i servei post venta… però també en eficiència! perquè a BDOP estem compromesos amb el medi ambient, venem bons sistemes de refrigeració perquè volem que la natura estigui ben conservada!

BDOP sempre a destacat pel seus excel·lents processos de servei post venta, perquè creiem en la feina ben feta, BDOP disposa de recursos humans especialitzats en el manteniment ràpid i econòmic dels sistemes de refrigeració de primeres marques.

Posis en contacte amb el nostre agent de ventes mes proper, i aquest treballara amb vostè per definir quin dels nostres productes s’adapta millor a les seves necessitats, a BDOP també som líders en flexibilitat!

Traducció: BDOP instala serveis de refrigeració, posat en contacte amb un dels nostres comercials i aquest et vendrà la moto recomanarà el que mes marge de benefici ens doni.

Quant un usuari entra a la web, s’obre una “finestra d’oportunitat” està disposat a llegir una quantitat limitada de caràcters (excepte clar, que el subjectis en plan Taronja Mecànica), pots malgastar la “finestra d’oportunitat” amb palla, o pots anar al gra, sense tractar la gent d’imbecils, recorda, quant una persona detecta un text escrit per un yuppie passat de voltes, pensa que li estan intentant vendre la moto, i per tant es posa en defensa.

Estas disposat a destinar recursos a posar en defensa, els potencials clients?

Anuncis

7 comentaris

Filed under Internet, Marketing

7 responses to “Evita escriure com un yuppie passat de voltes

 1. Kutastre

  Desgraciadament es com esta dissenyada aquesta societat en el mon dels negocis. Si aquesta manera de “vendre la moto” no funcionés, no ho farien.
  Es de les coses que mai entendré.
  Es com els programes de telemerda (les escombreries encara son aprofitables), que ningu se’ls mira pero cada vegada n’hi han mes.

  Is the life my friend!

 2. Home! Kutastre! quin alegria!
  Saps? alguns gurus diuen que aquesta manera de vendre la moto ja no funciona, perquè la gent nota que els tracten d’imbecils, i ves per on, algunes persones tenen la mania de no comprar a qui els tracta d’imbecils… es per això, que fins i tot les persones sense escrúpols hauran d’evitar anar en mode “yuppie passat de voltes”

  • Kutastre

   Jo crec que encara hi han masses imbecils que els donen pel darrera i encara diuen que si…

   Una mostra mes…

   Molts anuncis de telefonia t’anuncien la connexió a Internet via mòbil com a “ilimitada” o “sin limites” i la lletra petita diu que si superes una certa quantitat de descarrega la velocitat disminueix.
   Aixo es com si et dic que tinc una empresa que et duu a qualsevol lloc del mon per 50 euros al mes. La lletra petita diria que si vols que el vehicle es posi en marxa hauràs de pagar mes.

   Aquesta política de tractar als clients la utilitzen totes les companyies i dubto que no tinguin estudiat el mercat per saber que fer.

   Total una merda com un piano!

 3. Coincideixo amb Kutastre, cada vegada la gent s’empassa menys la idea de “vendre la moto” a la manera yuppie. I, si un dia tens ganes de divertir-te, vas a una d’aquestes reunions que et regalen coses només per assistir-hi, i et dediques a posar en diversos compromisos al “yuppie” de torn! Sense parar atenció que així es guanya ell/ella la vida!
  Jo procuraré ser positiva i creure que la societat avança!… mooolt lentament però avança!
  Ens tornem immunes als “yuppies passats de voltes” i als extremistes que si no canvies totes les llums de casa el món s’enfonsarà! (Vols dir que si jo canvio i la resta no, arreglaré quelcom??) Però si tots anem canviant mica en mica…¿?¿?
  Voto per la educació lliure! Ensenya’m de tot, que jo escolliré amb el que hem quedo! De que si no estaríem fent blogs personals! Uns petits bocins d’espai al nostre gust!

 4. Assumpcio

  Quant em trobo amb “yuppies” d´aquests el primer que penso “tio no m´estafis” peró es igual, ells insisteixen . D´altra banda també va be perqué aixi els veus vindre.

 5. Retroenllaç: Eco-guai, o raons per crear marques sense esnifar cola | Tros d'ase

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s