La web encara no està morta

Xafardejant la secció “feina” de La Vanguardia dominical, veig una curiosa oferta de treball, que consisteix en fer de “turista de qualitat”, et paguen per anar tu i una altre persona, a fer de turista al estil “la millor feina del mon“, fins aquí tot correcte, però si et diuen que vagis a turistesdequalitat.com, esperes una pagina web i no un cutre-page de Facebook.

Primer es va detectar que pel seu component viral, les xarxes socials eren una excel·lent manera de portar visites a la pagina web, i posteriorment es va arribar a la conclusió, de que es podia posar el contingut a la mateixa xarxa social, obtenint alguns avantatges:

  • S’agrega valor: a la gent li resulta mes interessant seguir-te
  • Es facilita la viralització: es mes interessant compartir contingut, que no, un simple link

Els problemes venen quant el guru de torn, pontifica que la web està morta, pel simple fet de que el contingut de les empreses arriba a mes gent, a través de les xarxes socials, una visió superficial que cal evitar, ja que no nomes importa a quants arribes, també cal tenir en compte com hi arribes.

Avantatges de combinar pagina web, amb xarxes socials?

  • La web fa patxoca! imprescindible dons, per donar una imatge potent
  • Quant tens presencia a varies xarxes socials, la web es converteix en un element unificador, que dona coherència a la estratègia de comunicació
  • A les xarxes socials, tot passa molt ràpid, poses un contingut i al cap de poc ja està mort i enterrat, en canvi, insereixes contingut a un web, i temps després, encara et dona visites
  • Com molt be ha apuntat algun cop, el professor Enrique Dans, que passa, si inverteixes recursos, en tenir presencia en una xarxa social, i aquesta canvia les condicions de joc? dependre excessivament, d’un sol proveïdor de clients (o d’uns pocs), es perillós, cal diversificar

En el cas concret de turistesdequalitat.com, no obriran un blog, fins a mitja campanya, perdent l’oportunitat de fer mes soroll, si has de muntar un blog, tan si com si, aprofita’l, des d’un primer moment!

No ni havia prou amb els emprenedors que dubtaven, de les pagines web, que a sobre, van i (equivocadament) els diuen que no cal.

1 comentari

Filed under Internet, Marketing

One response to “La web encara no està morta

  1. Ho trobo molt correcte, per això falten els PROfesionals ;)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s