Si vas de hipster, fuig del iPhone

L’any 2009 hi havien 6,4 milions d’usuaris actius, nomes a U.S.A.! (Nielsen) per tant es pot considerar que es un article completament mainstream, si tens un iPhone, formes part de la massa…

Peró si et consideres hipster, estàs d’enhorabona, perquè hi ha empreses que ofereixen productes per a gent que vulgui ser “especial” (o si mes no, aixo es el que et venen), exemples? podríem començar amb un Lumigon T1 amb sistema de so Bang & Olufsen (525€ mes impostos) tot i que abans de l’estiu ja estarà obsolet “gracies” al Lumigon T2.

Si això no et sembla prou exclusiu, tranquil que encara tens les edicions limitades (però alerta, que no totes serveixen) pots comprar (si encara en queden)  un Sharp Touch Wood i si ets de gustos més clàssics et pot interessar tenir un telefon marca Dior.

No tots tenim tants diners com per fer aquestes “inversions” però si tens un mòbil Android, tens la possibilitat d’instal·lar versions alternatives de sistema operatiu, i, o aplicar temes gràfics, ni ha de colorits, divertits, d’alternatius, d’artístics, femenins, de rarets… (si et sembla difícil, instal·lar-los potser et convé quelcom per la gent gran)

L’iPhone es el McDonald’s dels mòbils, si en tens un, fes-te un favor i amaga’l.

Deixa un comentari

Filed under Marketing

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s