A riu insegur, guany de money money

La popularització de la plataforma Android com sistema operatiu per a smartphones, ha posat als seus usuaris en el punt de mira dels dolents dolentíssims, però per sort ja ha arribat el setè de cavalleria i porta míssils amb cap nuclear!

Vegem algunes d’aquestes ànimes caritatives:

Kaspersky LabNorton Mobile, McAfeeAvira Free Android SecurityAVGAvast! Mobile SecurityBullGuard Mobile SecurityLookout Mobile SecurityCREATIVE APPS AntivirusDoctor WebVodafone Mobile Protect y muchos mas.

Per als que estan acostumats a trastejar amb els ordinadors, alguns, com Kaspersky, Norton o McAfee, són vells coneguts, però, i aquí ve l’interessant, en reduir la barrera d’entrada al mercat, hi ha molts altre jugadors.

Es poden observar diferents estratègies de penetració en el mercat, mentre Kaspersky ofereix versions lite (gratuït) i pro (de pagament), Lookout Mobile Security aposta per oferir només aplicacions freemium (gratuït, però amb parts premium) i el més interessant, Norton aprofita la marca per oferir eines com un task killer i McAfee, un Secure Container.

Els grans han trigat a aprofitar aquest filó (pitjor encara, l’antivirus Panda ni està, ni se l’espera), però no hi ha dubte que alguns ja van a per totes.

Deixa un comentari

Filed under Marketing

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s