Aplicacions amb disseny “de marca blanca”

A les quatre grans plataformes de telefonia mòbil, els interessa que es desenvolupin aplicacions amb un disseny coherent al sistema operatiu, i amb un mínim d’usabilitat,tant és així que s’ofereixen recursos gratuïts de disseny d’aplicacions per iPhone, Android, Windows y Blackberry (Video2brain ven contingut sobre iPhone y iPad, també sobre arquitectura d’informació entre altres)

El “problema” és que no només ofereixen guies de com dissenyar l’usabilitat, també es fiquen amb el disseny gràfic, al que evidentment molt desenvolupadors es revelen doncs consideren que és de vital importància tenir una imatge pròpia que els diferenciï dels altres.

Però realment és així? considerem per exemple el cas d’una aplicació de manteniment, si té un disseny en la seva major part fusionat a la interfície del sistema operatiu, semblarà més tècnica? un altre cas a valorar, seria el de les aplicacions que es venen com lleugeres, si aquestes tenen els menús per defecte, semblaran (i probablement seran) més lleugeres, en aquests casos, el repte pot estar en aplicar les guies de disseny i al mateix temps donar-li un toc singular.

Deixa un comentari

Filed under Disseny, Marketing

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s